23 juni 2018 Bachfestival: Hommage aan Bach en tijdgenoten

Een hommage aan Bach en zijn tijdgenoten.

Oude muziekensemble The Counterpoints (Thomas Triesschijn, blokfluit – Matthea de Muynck, viool – Rebecca Rosen, cello – Aljosja Mietus, klavecimbel)
Drechtsteden Bachkoor
Dirigent: Patrick Pranger

Een prachtige samenwerking tussen het Drechtsteden Bachkoor en het oude muziekensemble The Counterpoints. Ze nemen ons mee in een hommage aan Bach en zijn tijdgenoten. Het Drechtsteden Bachkoor is in 2012 op initiatief van het Bachfestival in het leven geroepen, inmiddels is het een zelfstandige stichting. Het koor brengt de muziek van Bach met verve onder de aandacht. Een festival zonder een optreden van het Drechtsteden Bachkoor is dan ook ondenkbaar. Vandaag schitteren ze samen met het dynamische ensemble The Counterpoints. Bach zoals Bach bedoeld is!

Grote Kerk, Lange Geldersekade 2, Dordrecht.

Klik hier voor meer info en tickets.