Meezingen?

Het Drechtsteden Bachkoor is altijd wel op zoek naar enthousiaste en ervaren zangers. We zijn geen ‘vast’ koor dat wekelijks bij elkaar komt, maar werken met verschillende muziekprojecten en de behoefte aan nieuwe koorleden varieert. Zo hebben we momenteel een aanmeldingsstop voor sopranen en alten.

De oorspronkelijke gedachte om de leden van het projectkoor na vier jaar te vervangen om ruimte te creëren voor nieuwe leden, is verlaten. Behoud van de inmiddels bereikte kwaliteit en de wens om de groep van vaste zangers te kunnen uitbreiden liggen hieraan ten grondslag.
Er is geen beperking wat betreft leeftijd. Wel heeft het de voorkeur dat je ook ergens anders in koorverband zingt. De kosten voor deelname aan een project bedragen doorgaans €50.

Ben je een ervaren koorzanger en houd je van de muziek van Bach en zijn tijdgenoten? Meld je dan aan door een e-mail te sturen. Je ontvangt altijd bericht van ons. Ook kun je worden uitgenodigd voor een auditie, met naast een stem- en gehoortest het ten gehore brengen van een muziekstuk naar keuze.

Ook zangers die eerder auditie deden en de adviezen ter harte namen kunnen zich weer aanmelden. Wij geloven in ontwikkeling van stem en muzikaliteit en bieden daaraan graag de ruimte wanneer voldoende basisniveau aanwezig is.