Lid worden?

Heb je interesse om mee te zingen met het Drechtsteden Bachkoor?

Ben je een ervaren koorzanger en houd je van de muziek van Bach en zijn tijdgenoten? Meld je dan hier aan. Je wordt dan uitgenodigd voor een auditie, met naast een stem- en gehoortest het ten gehore brengen van een muziekstuk naar keuze.

Het Drechtsteden Bachkoor zoekt enthousiaste en ervaren zangers. Momenteel geldt een aanmeldingsstop voor sopranen en alten. Er is geen beperking wat betreft leeftijd, wel heeft het de voorkeur dat je ook ergens anders in koorverband zingt. De kosten voor deelname aan een project bedragen doorgaans €50.

Drechtsteden Bachkoor breidt uit en zoekt nieuwe zangers!

De oorspronkelijke gedachte om de leden van het projectkoor na vier jaar te vervangen om ruimte te creëren voor nieuwe leden, is verlaten. Behoud van de inmiddels bereikte kwaliteit en de wens om de groep van zangers uit te breiden liggen hieraan ten grondslag.

Het bestuur van het Drechtsteden Bachkoor nodigt dan ook geoefende amateurs en semi-professionele zangers uit de regio Drechtsteden uit om toe te treden. Ook zangers die eerder auditie deden en de adviezen ter harte namen worden van harte uitgenodigd zich nogmaals te laten horen! Wij geloven in ontwikkeling van stem en muzikaliteit, en bieden daaraan graag de ruimte wanneer een basisniveau aanwezig is.

Je kunt je aanmelden door ons een e-mail te sturen.